De beroemde biologische huidverzorgingsproducten uit Engeland!

Bee Venom Mask "Black Label"
Heaven's populairste huidverzorgingsproduct is nu nog beter!

beevenom-black label.jpg

Op veler verzoek heeft Deborah een nog intensievere versie van de Bee Venom Mask gemaakt. Deze super intense versie van de baanbrekende en ongelooflijk populaire Bee Venom Mask doet alles wat het origineel kan doen - en dan nog wat extra!

De unieke, hoog geconcentreerde formule, bestaande uit natuurlijke en biologische ingrediënten, werkt aan uw huid en gezichtsspieren om direct bevredigende resultaten te produceren.

Dit luxe wonder product helpt die vervelende fronslijntjes en rimpels te verminderen, waardoor uw huid er direct jonger uitziet en gladder aanvoelt. Prijs €259.00 (50ml.)"Golden" Bee Venom Mask, Limited Edition
Het natuurlijke antwoord op Botox is echt Hemels!

 

Golden.JPG

 

Heaven lanceerde onlangs de nieuwe Limited Edition Golden Bee Venom Mask. Dit masker bevat, naast een geheim ingrediënt, tevens een super geconcentreerde hoeveelheid bijengif en andere werkzame ingrediënten van het oorspronkelijke Bee Venom Mask. Heaven Skincare heeft over deze Limited Edition meer dan twee en een half jaar gedaan om het te kunnen ontwikkelen en voldoende bijengif te verzamelen om 500 exemplaren te produceren.

Heaven's Bee Venom producten hebben een natuurlijke 'Botox' effect en Heaven blijft de nr. 1 trendsetter voor Bee Venom huidverzorging. De producten zijn zeer populair en zijn ook favoriet bij de sterren, waaronder Gwyneth Paltrow en Victoria Beckham.

Elke pot van Golden Bee Heaven's Venom Mask is genummerd. Samen met het prachtige bewaardoosje en de goudkleurige verpakking is dit echt een beauty must have en de meest hemelse traktatie voor uw huid!.

 

Andere producten in het "Black Label" assortiment zijn:

-Heaven-Black-label-row.jpgAge Defiance Black Label         Bee Venom Eyes Black Label         Divine Cream Black Label