De beroemde biologische huidverzorgingsproducten uit Engeland!

Bodytox Detox Slaappleisters

* Verplichte velden

€ 5,95
€ 5,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productomschrijving

Al slapend ontgiften met de eenvoudig aan te brengen Bodytox Detox Voetpleisters. De Bodytox Detox pleisters dienen s avonds te worden aangebracht onder de schone voetzolen. Deze blijven vervolgens tijdens de gehele nachtrust vrijwel onmerkbaar onder de voetzolen aanwezig om op die manier hun intensief ontgiftende eigenschappen te kunnen voldoen.

Bodytox Lavendel Slaappleisters worden voornamelijk gebruikt om de gebruiker te helpen een goede nachtrust te verkrijgen, maar kunnen ook worden gebruikt voor het ontgiften van het lichaam via de voetzolen. De lavendelolie in deze pleisters werkt in harmonie met de overige ingrediënten om het lichaam niet alleen krachtig te ontgiften maar om tevens te helpen bij een goede nachtrust.

De resultaten?
Fit, vitaal, energiek én mooier dankzij een ‘schoon’ lichaam van binnen uit!

Elke dag eten en drinken we en belasten we ons lichaam regelmatig (vaak ongemerkt!) met diverse gifstoffen. Ontgiften is een manier voor het lichaam om een vliegende start naar een actiever en vooral gezonder leven te maken. Dankzij de nieuwe Bodytox Detox Pleisters ontgift het lichaam terwijl u slaapt.

Bodytox Detox Pleisters zijn de volgende morgen, door de verwijderde gifstoffen uit het lichaam, in vrijwel alle gevallen zeer donker verkleurd. Als de voetpleisters eraf komen met een combinatie van bevlekte én schone gebieden, wijzen de bevlekte gebieden erop, wáár het lichaam grotere hoeveelheden gifstoffen vasthoudt. Op dit specifieke gebied dient men zich tijdens het gebruik van een kuur met de Bodytox Detox Pleisters extra te blijven richten.

Ingrediënten:
Lavendel Olie, Toermalijn, Agaricuspaddestoelen, Houtazijn, Eucalyptusolie, Bijvoetextract, Japans mispelextract, Chitosan, Vitamine-C, Sterk gezuiverd silicium , Parelsteen, Stijfsel, Polyol-alcohol.

Gebruiksaanwijzing:
De Bodytox Detox slaappleisters dienen ’s avonds te worden aangebracht onder de schone voetzolen. De gebruiksvriendelijke pleisters met geïntegreerd ingrediëntensachet (in tegenstelling tot andere aanbieders van voetpleisters waar het ingrediëntensachet los wordt geleverd en zelf eerst dient te worden bevestigd onder de pleisters),kunnen in één keer eenvoudig onder de voetzolen worden geplakt. Deze blijven vervolgens tijdens de gehele nachtrust vrijwel onmerkbaar onder de voetzolen aanwezig om op die manier hun intensief ontgiftende eigenschappen te kunnen voldoen.

Bodytox Detox Pleisters, welke een FDA-goedkeuring* hebben verkregen, combineren een eeuwenoude kennis met de meest moderne en innovatieve inzichten op het gebied van effectief detoxen. Wanneer de Bodytox™ Detox Pleisters vóór het slapen gaan worden aangebracht onder de voetzolen, bevorderen de ingrediënten de afgifte van gifstoffen in het lymfesysteem. Dit helpt om de zenuwbanen van de verschillende organen in het lichaam tijdens de nachtrust te reinigen.

Met Bodytox Detox Pleisters is een effectieve ontgifting van het lichaam nu eenvoudiger dan ooit tevoren!