De beroemde biologische huidverzorgingsproducten uit Engeland!

Celebrities - Fans van Heaven

 

Danii Minogue.JPG


Dannii Minogue
 na haar verwendag met Deborah Mitchell in het Londense Mayfair:  “Ik ben gek op de behandelingen en Kylie en ik zijn allebei een grote fan van Deborah Mitchell en haar huidverzorgingsproducten. Heaven's LIA Therapie en gezichtsbehandelingen zijn erg ontspannend en veranderen echt het gezicht, ik ben gek op de producten!” 

Beckham.JPG

Maria-Louise Featherstone

Maria-Louise Featherstone

Popster, Actrice, Presentatrice en Socialite Victoria Beckham is een grote fan van Heaven’s natuurlijke huidverzorgingsproducten en gelooft sterk in de gezichtsbehandelingen.

Victoria’s moeder belde Deborah persoonlijk om haar  te bedanken voor de producten:"De Age-Defiance cream is geweldig,dank je wel.”


Vriendin en Make-up artist Maria-Louise Featherstone is ook een grote fan: “Ik ben gek op  Deborah Mitchell’s Heaven behandelingen en producten. Ik voel me geweldig na een LIA Therapie behandeling, het is heerlijk na een hectische werkdag en ik vertel mijn celebrity klanten altijd over Deborah”.

Maria-Louise Featherstone is de Make-up artist van o.a. Spice Girls Emma & Victoria

 

Emilia Fox

De Britse actrice Emilia Fox is ook een grote liefhebber van de biologische huidverzorgingsproducten en behandelingen van Heaven.

Paul Sculfor

Paul Sculfor, Topmodel, TV & Filmacteur: " Ik gebruik Heaven en als ik in Engeland ben maak ik altijd wat tijd vrij voor een Heaven LIA Therapy gezichtsbehandeling en een revitaliserende massage. Als ik een modeshow open zoals b.v. van Gianni Vasace in Milaan, boek ik een Heaven Lymfedrainage Massage om mezelf helemaal in vorm te krijgen".

Josephine.JPG

Het  Britse fotomodel Josephine Markham  is ook een grote liefhebber en fan van de biologische huidverzorgingsproducten en behandelingen van Heaven. Bezoek Josephine op www.josephinemarkham.com

Mariska H - kopie.JPG

De Amerikaanse actrice Mariska Hargitay, o.a. bekend van de serie Law & Order Special Victims Unit is een grote fan en gek op de biologische huidverzorgingsproducten en behandelingen van Heaven by Deborah Mitchell

Michelle Pfeiffer.JPG

Ook filmactrice Michelle Pfeiffer uit Californië is gek op de biologische huidverzorgingsproducten en behandelingen van Heaven by Deborah Mitchell.

Katie Price.JPG

Katie Price (Jordan), Brits model en bekend om haar turbulente privéleven: “Bedankt voor jullie behandelingen, geweldig ! Ik ben weer helemaal als nieuw.” 

Melinda M.JPG

 

Presentatrice Melinda Messenger is ook een grote liefhebber en fan van de natuurlijke huidverzorgingsproducten en behandelingen van Heaven. Op de foto Melinda Messenger na een behandeling bij Deborah Mitchell.