De beroemde biologische huidverzorgingsproducten uit Engeland!

Heaven FAQ.jpgVeel gestelde vragen: 

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag & antwoord er niet bij vraag dan uw Heaven Schoonheidsspecialiste om advies of neem contact met ons op via de contactpagina. Wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.


 

Q: Voor welke huidtypen zijn de producten van Heaven geschikt?
A: Heaven Skincare producten zijn geschikt voor alle huidtypen, alleen zijn ze op deze website ingedeeld bij de betreffende huidtypes waarbij ze het beste resultaat geven.  

Q:Waarom mag ik het Deep Cleansing Masker maar maximaal 7 minuten laten inwerken?
A: Als u het Deep Cleansing Mask te lang op de huid laat inwerken kan de huid uitdrogen, daarom adviseren wij een maximale inwerktijd van 7 minuten. U kunt het Deep Cleansing Mask eventueel wel mengen met het Hydratating Firming Mask, de maximale inwerktijd is dan ca.15 minuten.

Q: Bevatten jullie producten parabenen en parfums?
A: Nee de producten van Heaven Skincare bevatten geen parabenen en parfums.

Q: Waar is S.O.S-olie precies voor bedoeld?
A:  S.O.S-olie maakt elk product “rijker”, nog meer anti-aging en geeft extra voeding aan de huid. Zeer geschikt voor littekens, droogheid, roodheid, acne of als extra bescherming voor de huid tijdens veranderingen in het weer. 

Voeg 1 druppeltje toe aan b.v. uw cleanser, maskers of vocht-inbrengende crème voordat u het aanbrengt op de huid. Kan ’s morgens en ’s avonds gebruikt worden. SOS-olie kan ook gebruikt worden op de nagels en om eelt te verzachten. Tevens is S.O.S-olie bacteriedodend en geschikt als massage olie. (niet gebruiken in combinatie met oogcrèmes).

Q: Ik ben allergisch voor insectengif, bijen/wespen, kan ik toch Bee Venom producten gebruiken?
A: Wij raden u aan om dit eerst te testen op b.v. de hand of een plekje in de hals. 

Q: Worden jullie producten getest op dieren?
A: Nee onze producten worden niet getest op dieren. 

Q: Worden er bijen gedood voor het winnen van bijengif wat in jullie Bee Venom producten gebruikt wordt?
A: Nee er worden geen bijen gedood. De bijen steken op een glasplaat waar de angel niet in kan achterblijven waardoor ze niet dood gaan. Later wordt het bijengif hier vanaf gehaald en verwerkt.