De beroemde biologische huidverzorgingsproducten uit Engeland!

Heaven Nieuws


 

Juni 2013
In de Spa van het prachtige vijf * Merchant Hotel in Belfast worden sinds kort ook Heaven behandelingen aangeboden. In het mooie hotel met zijn harmonieuze mix van Victoriaanse pracht en Art Deco werd een Hemels evenement gehouden om dit te vieren. 


Ruim 400 dames, waaronder journalisten, bloggers, TV persoonlijkheden en high society waren in 2 dagdelen aanwezig om kennis te maken met Heaven Skincare & Deborah Mitchell. Onder het genot van heerlijke hapjes en een goed glas bubbels kon men kijken naar een demonstratie van o.a. Deborah, vragen stellen en uiteraard de producten testen.

 


 

20-06-2013 Leuke "tweet" van Dannii Minoque naar Deborah Mitchell over de heerlijke Heaven Scent Body Spray!  


 

mailonline

Yoga, pilates & Bee Venom Gezichtsbehandelingen....de geheimen achter Camilla's geweldige nieuwe look!

Camilla-bee-venom-behandeling
Mail Online over Camilla Parker Bowles die de troonswisseling bezoekt in Amsterdam:
......En haar stralende huid - niet slecht voor een outdoor-liefhebbende ex-roker - is te danken aan de organische 'Heaven' producten met bijengif. Een behandeling, gegeven door gezichtsverzorging goeroe Deborah Mitchell, net voordat ze vertrokken. Beschreven als de beste niet-chirurgische facelift "money can buy" ! De gezichtsbehandelingen gebruiken onttrokken gif van bijen in Kenia en Australie (plus een geheim ingrediënt waarvan Camilla, die ook gebruik maakt van een dagelijkse Heaven moisturizer, een van de weinige mensen in de wereld is die weet wat het is).


Populair                     

Bee Venom Mask crème van Heaven Skincare! De enorm populaire anti-aging crème bij celebrities als o.a. Victoria Beckham, Kylie en Dannii Minogue, Emilia Fox en Michelle Pfeiffer.

Fans van Heaven Skincare

 Tour de Dito by HORA Barneveld en Dito Magazine
 

Heaven Skincare nodigt u graag uit voor het Tour de Dito evenement op 10 en 11 mei in Barneveld.

Op vrijdagavond 10 mei om 18.00 uur openen wij de deuren bij HORA Barneveld, zaterdag 11 mei is de Tour de Dito van tien tot vijf geopend. Onder het genot van een hapje en drankje én sprankelend entertainment kunt u kennismaken met de diverse Ditopartners op allerlei gebieden.

Gastvrij onthaal met champagne.

Tour de Dito

INTERIEUR • FASHION • AUTO’S • JUWELEN
HORLOGES • BOTEN • DIENSTVERLENING
ACCESSOIRES • BUITENMEUBILAIR • BEAUTY
SLAAPCOMFORT • SAUNA’S • ZWEMBADEN

Zaterdag zal niemand minder dan Marcel Wolterinck acte de présence geven en zal hij zijn nieuwe boek gaan signeren.

Meer informatie over de beide evenementen vindt u in het magazine op www.ditomagazine.nl. Opgeven voor één van de of beide events kan via info@ditomagazine.nl onder vermelding van Tour de Dito. ( max. 4 personen)


 

Kate2.JPGDeborah wint voor de 2e keer Stevie Award - New York City November 2012

stevie-award Stevie-award-2012-deborahOp 9 november heeft deborah in NYC voor de tweede keer 2 Stevie Awards gewonnen.1 x Zilver voor het beste product (Bee Venom Mask) en 1x Goud voor beste vrouwelijke ondernemer. 
 De wereldwijde schoonheidsindustrie wordt al jaren gedomineerd door grote internationale bedrijven, maar dat is nooit ontmoedigend geweest voor de onstuitbare Deborah, die een bloeiend bedrijf heeft wat zich ontwikkeld door bekwame marketing, geïnspireerd leiderschap en scherpzinnige zakelijk inzicht.

Heaven van Deborah Mitchell is een uitstekend voorbeeld van hoe je niet groot hoeft te zijn om de beste te zijn. Gefeliciteerd Deborah!

   Camilla, Duchess of Cornwall, een grote fan van heaven Skincare.


Fashion -Beauty.JPGHeaven's S.O.S-olie in Cosmopolitan en Hello!
 

Cosmopolitan.JPG   Hello.JPG

 
Deborah Mitchell wint prestigieuze Stevie Award!

De Stevie Awards zijn de oscars voor het bedrijfsleven. De Stevie Awards zijn bedacht om de prestaties en de positieve bijdragen van bedrijven en professionals wereldwijd te erkennen. Deze prestaties en bijdragen worden beoordeeld door meer dan 200 leidinggevenden van over heel de wereld en deze jaarlijkse competitie wordt gezien als een van de meest prestigieuze business awards-competities ter wereld.

Een enorme eer dus om een dergelijke prijs in ontvangst te nemen!

Award.JPG