De beroemde biologische huidverzorgingsproducten uit Engeland!

Over Heaven Skincare

Heaven by Deborah Mitchell is een luxe reeks van anti-aging, volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten met biologische ingrediënten, die zijn ontwikkeld voor een stralende, vlekkeloze teint. De producten, die aanzienlijk de conditie van de huid verbeteren bevatten biologische ingrediënten en zijn speciaal ontwikkeld om de huid er stralend en gezond uit te laten zien en bieden ook oplossingen voor vaak voorkomende huidproblemen zoals eczeem, vlekken, verouderingsverschijnselen, psoriasis, eczeem, acne en de beschadigde, vette of droge huid.

 

deb.JPG

Meer dan vijfentwintig jaar geleden begon Deborah Mitchell haar carrière als schoonheidsspecialiste en met het creëren van haar eigen, natuurlijke producten, om aan haar schoonheidsbehandelingen toe te voegen.

Wat oorspronkelijk begon als een lokale schoonheidssalon in het midden van Engeland, is nu een wereldwijd succes. Heaven producten en behandelingen zijn inmiddels wereldwijd beschikbaar in een groot aantal landen zoals o.a. Hong Kong, Zuid-Afrika, Australië, Japan, Dubai en Amerika. 

Door de jaren heen hebben Heaven's bekroonde huidverzorgingsproducten een trouwe schare beroemde fans voor zich weten te winnen. Grote liefhebbers van het assortiment producten en de behandelingen zijn o.a. Dannii Minogue, Emilia Fox, Michelle Pfeiffer, Victoria Beckham en Katie Price. Zelfs een aantal Engelse royalty zijn er gek op! 

De paradepaardjes van Heaven Skincare zijn de crèmes op basis van bijengif (Bee Venom). Deze worden geclassificeerd als het natuurlijke alternatief voor Botox. De hertogin van Cornwall (Camilla Parker Bowles) heeft publiekelijk verklaard dat ze al een aantal jaren Bee Venom producten gebruikt en behandelingen bij Deborah ondergaat. Haar schoondochter Kate Middleton gebruikt dezelfde producten.

Het uitgebreide assortiment van Heaven, producten voor gezicht, lichaam & haar, bestaat onder meer uit: cleansers, toners, vochtinbrengende crèmes, maskers, body wash, shampoos & conditioners, body scrub, cellulitis en verstevigende crèmes. Alle ontwikkeld met de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft en zonder de omstreden Methylparabenen die kunnen leiden tot allergische reacties. Heaven maakt geen gebruik van nanotechnologie in de producten, er wordt niet getest op proefdieren en tevens zijn Heaven's producten geschikt voor mensen met een Halal levenswijze.

Heaven Skincare : Het beste wat de natuur te bieden heeft om de tekenen van veroudering te bestrijden en huidproblemen tegen te gaan. Met als resultaat een goddelijke, stralende en glanzende huid!

 Heaven Skincare Promo video